Egybehangzó véleményünk szerint a Suzuki Swift Sport lanyha dolog, nincs semmi különlegessége, egyszerűen ellátja a feladatát és kész. A jelen esetben ez a szomj oltását jelenti, hiszen most a Suzuki standján felszolgált gyümölcslé-koktélokról van szó.

Természetesen mindketten a gyár újdonságával indítottunk, én másodikként a Kizashit fogyasztottam el. A narancs- és lila gyümölcslevek elsőre egyáltalán nem étvágy(szomj-)gerjesztő megjelenése csak rosszabb lett, miután összekevertem, azonban még a barna szín se tudott eltántorítani az elfogyasztástól. A meglepő szín ellenére nagyon kellemes, könnyed ízű, könnyen csúszó ital a Kizashi koktél.

Szabó Robi másodikként az SX4-essel próbálkozott, mert az itallapon annak ígértek energizáló hatást – még gyömbért is kevertek bele az összetevők listájának tanulmányozása alapján. Az eredmény kellemesen frissítő ital lett, amely, szó szerinti idézet következik: csípős, de finom. A Suzuki Swift Sport is csak utólag, a második kör elfogyasztása után tűnt laposnak. A célnak az is tökéletesen megfelel: oltja az ember szomját és finom.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!