A Genfi Autószalonon önállósodik bizonyos mértékig a Seat sportos modelljeit jegyző Cupra, de mostanáig semmit nem lehetett tudni arról, hogy pontosan milyen autókat kínál majd az új almárka. Most egy török rajongóit oldal jóvoltából már van képünk az Ibiza Cupráról, amelynél a hatalmas méretű márkajelzésen kívül az egyedi rácsok és a barnás-rezes szín jelenti az eltérést a hétköznapi változattól.

https://www.instagram.com/p/BfZXbYElWj7/?taken-by=cuprasport

Amíg a Seat, pardon Cupra esetén épp csak pár nappal a hivatalos bejelentés előtt került sor a lelepleződésre, a Porschénál bizony több hónappal sikerült megelőzni a hivatalos bemutatót. Csak a Párizsi Autószalonra van időzítve az új 911-es leleplezése, de az Instagram közösségi oldalra Nina Stegmeier feltöltött egy képet az autó hátuljáról – amelyet idő közben onnan eltávolítottak, de hát az internet nem felejt. Minden bizonnyal egy, svédországi tesztelésre szánt prototípust láthatunk még álcázás előtt, a hátsó szélvédő tövében elhelyezett szellőzőbe rejtett pótféklámpával.

A Peugeot 508-as egy nappal a hivatalos leleplezése előtt került ki az internetre, a fényképeken kívül azonban semmi érdemi információ nem került ki, úgyhogy az is csak pletyka, hogy 300 lóerős, hálózatról tölthető hibrid hajtással szerelt csúcsváltozata is lesz a francia középkategóriás autónak. Már nem kell sokat várni a hivatalos információkra.