Egy kínai weboldal szegte meg a július 30-ig tartó embargót, és két hivatalos fényképet idő előtt nyilvánosságra hoztak a japán márka új csúcsmodelljéről. Műszaki részleteket még nem tudunk, de a formát addig is láthatjuk.

Szakasztott mása a szintén új, Magyarországon épp csak megvásárolható Lexus GS-nek az új LS csúcsmodell, különösen a fényképeken látható F Sport változat, a sportos kiegészítőket tehát már kezdettől fogva lehet majd választani az új típushoz. Az biztos, hogy megmaradnak az eddig is használt két erőforrásnál, azaz lesz egy hagyományos, benzines V8-as, és egy benzines-elektromos hibrid modell. Az eddig a hibrid kiváltságának számító LED-es fényszóró általános lesz, de ezen kívül egészen biztosan szolgál még majd néhány technológiai újítással a Lexus márka, és így a Toyota konszern legnagyobb-legdrágább autója. A jövő héten minden kiderül, addig meg itt van ez a két fénykép.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!