A Detroiti Autószalonon lesz a közönségpremierje az új Mercedes E-osztályos kupénak, az első hivatalos információkat szerdán közli majd a gyár. Addig is itt vannak az újdonság első hivatalos képei és a legfontosabb információk, amelyek a prospektusokkal foglalkozó http://www.autoarchiwum.pl weboldalra felkerült kiadványból származnak.
mercedes2
A Mercedes-Benz változatot ismerjük meg idő előtt a kiadványból, tehát a gyengébb motorokat (184 és 245 LE benzines négyhengeres, 194 lóerős négyhengeres dízel, 333 lóerős 3,0 literes V6-os biturbó) tartalmazza, ezen kívül még a Mercedes-AMG E 43 Coupé (401 LE) is ott lesz a világpremieren, a V8-as modellre még várnunk kell pár hónapot.
mercedes3
Búcsúzunk a teljesen leengedhető oldalsó ablakfronttól, továbbra sincs B oszlop, de a C oszlopnál ott egy nem leengedhető háromszög-üveg. A műszerfalon is van eltérés a limuzinhoz és kombihoz képest, a légbeömlők betétjét cserélték látványosabbra. Ennél többet majd szerdán tudunk az újdonsággal kapcsolatban, addig pedig a http://www.autoarchiwum.pl oldalon találnak több információt.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!