A számítógépgyártó sikerrel hódította meg a zeneipart, majd a mobiltelefonálás világát forradalmasította, most pedig valami hasonlóra készül az autóiparban. Mindenki számára elérhetővé tenni a hangfelismerést, a navigációt. Persze a megfelelő havidíjas szolgáltatás képében.

Azzal csalogatja az ügyfeleket, azaz magukat az autógyártókat, hogy a közeljövő nagy újításának számító, és hatalmas fejlesztési költségekkel járó hangfelismeréses-szórakoztatóelektronika berendezéseket készen kapják, ráadásul mindenféle extra szolgáltatást tudnak majd nyújtani ügyfeleiknek. Részben ezért is készítették most el a valós idejű, ingyenes navigációt az iPhone telefon számára – ugyanezt kapják majd a fejegységbe építve az autóvásárlók is pár hónapon-éven belül. Kilenc ügyfele már van az Apple-nek, köztük a General Motors az összes márkájával együtt, és a hírek szerint a BMW konszern is felkarolta az almás készülékeket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!