A Toyota Calya és a Daihatsu Sigra között igazából csak a márkajelzés jelenti az eltérést, no meg az, hogy utóbbi alapból csak 1,0 literes háromhengeres motort kap, a Toyotánál minden vásárló az 1,2 literes négyhengeresnek örülhet.

A 4,07 méteres karosszériában három üléssort alakítottak ki, a szélesség 1655 mm, a magasság 1600 mm, a tengelytávolság 2525 mm. A spórolás jegyében hátul csak dobféket találunk, blokkolásgátló se jár az alapmodellhez, ehhez képest az esztergált felületű, kétszínű 14 colos könnyűfém felnik az alapfelszerelés részét jelentik. A rádió is széria, de a két alacsonyabb szinten csak két hangszóró van, míg a többinél már négy.

Az 1,0 literes háromhengereshez csak ötfokozatú, kézi kapcsolású váltót kínálnak, az 1,2-es négyhengereshez extraként 4 fokozatú automatikus is kérhető, az első kerekek hajtottak. Amíg a Toyota Calya alapváltozata 129,65 millió rúpiába kerül (2,75 millió Ft), a kisebb motorral szerelt Daihatsu Sigra alapváltozatát már 106,6 millió rúpiáért meg lehet vásárolni (2,26 millió Ft).

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!