Vannak autók, amelyek egyszerűen nem akarnak meghalni. Ilyen a Pagani Zonda is, amelynek már három évvel ezelőtt befejezték a sorozatgyártását a Revolucion különkiadással, de azóta is folyamatosan készülnek az újabb és újabb példányok – immár nem sorozatban, hanem egyedi rendelésre.

A legújabb Zonda a by Mileson utónevet kapta, mivel Mileson Guo szuperautó-gyűjtő megrendelésére és elképzelése alapján készült. A kék színű lakkon keresztül látható maradt a karbon karosszéria szövete, egyébként pedig extra nagy méretű spoilereket kapott az autó. Mivel más már nincs, a kocsi hátuljában az AMG által készített, 7,3 literes, szívó V12-es dolgozik 760 lóerős teljesítménnyel.

Nem ez az első különleges szuperautója Mileson Guo-nak, akinek például egyik vállalkozása, hogy ő a Bugatti kínai forgalmazója, van a McLaren Special Operations által készített P1-ese, fehár Ferrari LaFerrarija és egy lila Koenigsegg Agerája is.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!