A Toyota már évek óta megrendezi a Dream Car Art Contest nevű gyermekrajz-versenyét, ahol a legjobb pályaműveket díjakkal tüntetik ki. A Nissan brazil képviselete most egy lépéssel tovább ment.

A Nissan dolgozók vitték be gyermekeik által készített rajzokat a gyárba, ahol aztán egy zsűri kiválasztotta a három legjobbat és egy különdíjas alkotást. Ezt követően a japán cég riói formatervező központjának vezetője, Rober Bauer professzionális vázlatokon is megvalósította az elképzeléseket.

„A gyermekekkel való dolgozás öröme, hogy mindenféle korlátozástól szabad az ember. A gyermekek képzelőerőjének nincs határa. Csodálatos volt, hogy megoszthattuk velük a stúdiónkat, mert olyan világokat teremtenek, amelyeket mi felnőttek nem lennénk képesek megalkotni. Ez energiát ad nekünk és segít, hogy átgondoljuk a jelenlegi munkáinkat” – nyilatkozta Rober Bauer a gyermekrajz-pályázattal kapcsolatban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!