Most kezdték meg Japánban a felfrissített Camry forgalmazását, és ezzel egyszerre a gyári tuningkészletek is elérhetővé váltak az autóhoz. A Modellista katalógusban kétféle – Smart Shine és Bright Elegance – készletet találunk, a GR Parts-ban egyfélét.

A Smart Shine esetén kiegészítő krómdíszek kerülnek a kocsi elejére és hátuljára, a Bright Elegance-nál mindezt még több krómmal fejelik meg, az első lökhárító aljára, a küszöbburkolatokra és a hátsó lökhárító alsó betétjébe is kerülnek csillogó díszek. 16, 17 vagy 19 colos felniket kínálnak ezekhez az átalakításokhoz, utóbbihoz 235/40 méretű Yokohama Advan Sport V105-ös abroncsokat is mellékelnek.

A GR Parts átalakításnál méhsejt-rácsos első légbeömlőt, sötétszürke karosszériadíszeket találunk, hátul két- vagy négy jól látható kipufogóvégződés kerülhet a lökhárítóba. A GR Parts katalógusban nem csak optikai tuningelemek találhatóak, de Yamaha lengéscsillapítók is, amelyek kényelmesebbé teszik a haladást. Egyik gyári tuningkészletben sincs teljesítménynövelő extra, tehát a 2,5 literes benzinmotort használó öntöltő hibrid hajtás rendszerteljesítménye marad 211 lóerő.