Genfben leplezi le a Hyundai az i20-as kisautójának új generációját, amely a jelenleginél sokkal sportosabb megjelenéssel jön – minden bizonnyal a rali-sikerek indokolják a váltást. Könnyen lehet, hogy az esztergált felnik és a hatalmas szellőzőnyílások csak az N modell sajátjai lesznek, a két darab 10,25 colos kijelzőből álló műszerfalat a normál változat is megkaphatja majd.

Hivatalosan nálunk tartja a Sorento világpremierjét a Kia, amelynek oka, hogy a kontinensünkön ez a márka csúcsmodellje. Ez kapja meg először a konszern új középméretű SUV padlólemezét, amelynek köszönhetően különösen tágas belsőt és hibrid hajtásokat is ígérnek.

A Škoda is kitart amellett, hogy hivatalosan csak Svájcban mutatja meg nekünk az új Octavia RS kivitelét, így ők is közreadták az első vázlatokat a kombiról és az ötajtósról is. Feketék lesznek a karosszéria díszei, és ez lesz az első alkalom, hogy hálózatról tölthető hibrid hajtás is elérhető lesz az Octavia RS iV képében, amely 245 lóerős rendszerteljesítményt kap.