Csak a Párizsi Autószalonon láthatjuk először az új Mazda6 kombi változatát, de a japánok már most közreadták az első képeket a második karosszériaváltozatról – mármint azon kívül, amit korábban, a gyártás beindításával kapcsolatban már láthattunk.

Európában várhatóan ez lesz a népszerűbb választás, a névben az SW utótag utal a nagy csomagtartóra, aminek mérete jelen pillanatban még nem publikus, ahogy arról sincs még információ, továbbfejlesztették-e a karakuri hátsó ülést, vagy hogy milyen csomagrögzítési lehetőségeket találtak ki a mérnökök.

Nem tudjuk, hogy a dízelmotoron kívül más műszaki újdonságot bejelentenek-e a Moszkvai Autószalonon már prezentált lépcsős hátú autóhoz képest. A hírek szerint ez alkalommal nem csak Japánban, de világszerte kínálni fogják az összkerékhajtást, és egy nagy teljesítményű, turbómotoros (MPS-utód) változatról is pletykálnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!