Sajnos nem a legjobb szögből készültek a felvételek, azért annyi látszik rajtuk, hogy marad a jelenlegi sziluett, az orr és a hátsó rész azonban kissé átalakul a BMW következő 3-as sorozatánál.

A motorok tekintetében az 1,6 literes turbós benzines megjelenése alaposan átrendezi a kínálat alapját, a 2,0 literes turbós négyhengeres pedig a 335i 3,0 literes biturbó motorján kívül nyugdíjazza a soros hathengeres erőforrásokat. A dízeleknél a kétliteres négyhengeres az aduász, 136-218 lóerő közötti teljesítménnyel lesz elérhető, a háromliteres hathengeres egy- és két turbóval is ott lesz a kínálatban.

Ott a Head Up Display kivetítője a vezető előtt Ott a Head Up Display kivetítője a vezető előtt

Hatfokozatú kézi váltó, nyolcfokozatú ZF automata közül választhat majd a kedves ügyfél, a hatékony dinamika csomagnak köszönhetően a szabványos átlagfogyasztás minden esetben szemtelenül alacsony lesz. Pontos számokat a Frankfurtban várható leleplezéssel egy időben tudunk majd mondani.

Marad a 3-as sorozat sziluettje, de az orr és a far átalakul az új generációnál Marad a 3-as sorozat sziluettje, de az orr és a far átalakul az új generációnál