November 18-án leplezik le a Los Angelesi Autószalonon a Fiat 124 Spidert, ami a Mazda MX-5-ös kissé retrós megjelenésű és valószínűleg az olaszok T-Jet turbómotorjával szerelt változata. Nagyjából ezzel egyszerre (2016 május) kerül majd a kereskedésekbe az átrajzolt Mitsubishi L200-as.

Épp csak az orr kialakítását változtatták meg annak érdekében, hogy a Fiat márka arculatához igazítsák a megjelenést, alul-fölül egy-egy jól látható (felszereltségtől függően krómosan csillogó) díszléc határolja a hűtőrácsot, amelynek a közepén a Fiat pajzsa látható. Egyébként a lökhárító formáját is megbolygatták, az utastérben meg a kormánykereket cserélték le.

A Fullback kínálat összesen négyféle karosszériát (szimpla kabin, nyújtott kabin, dupla kabin, alvázas), háromféle felszereltséget és egy motort jelent. Mifelénk csak a változó szelepvezérléses, 2,4 literes turbódízellel lesz majd elérhető, 150 vagy 180 lóerős teljesítménnyel, a váltó hatfokozatú kézi kapcsolású vagy ötfokozatú automatikus lehet. A Fiat Fullback esetén feláras az összkerékhajtás, de egyes piacokon ettől eltérő lehet a forgalmazók konfigurációja, például Nagy-Britanniában csak összkerékhajtással és dupla fülkés karosszériával kínálják majd az új pickupot.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!