Az idei Life Ball jótékonysági rendezvényen is egy átalakított Minit árvereztek el, a szépek és gazdagok most egy Paceman-re licitálhattak, amelyet Roberto Cavalli divattervező ízlése szerint alakítottak át.

A bécsi Hofburg Palotában alig pár órával a nagy esemény előtt a divattervező és felesége prezentálta a meghívottaknak. A legfontosabb változás, hogy a karosszériát a divattervező által a saját autóin is használt egyedi színváltó fényezéssel – a napsütéstől függően fekete vagy barna színt mutat – látták el, és nem spóroltak az arany színnel sem.

Az utastérben sok minden fekete színű, az állatfigurás mintával díszített kormány- és műszerfalbőrtől az ülések kárpitozásáig. Itt se spóroltak az arany színnel, amellyel a szellőzőkön és például a díszvarrásnál is találkozunk. Az egyedi Mini Paceman 150 000 eurót, azaz 43,4 millió forintot hozott az árverésen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!