A tavaly bemutatott új Lancia Ypsilon ötajtós változatának Black&Red szériája márciusban érkezik Magyarországra, piros/fekete kontrasztos belső kárpitozású Ypsilon a 69 lóerős 1.2 8V Euro5-ös benzinmotorral lesz elérhető. Ennek kapcsán a Fiat Magyarország, a Budapest Essential Looks és az InStyle meghirdeti a New Black & Red Ypsilon BE CREATIVE – NOT MONOTONE elnevezésű kreatív divat pályázatot!

Tehetséges fiatal divattervezőknek szeretnének lehetőséget biztosítani egy hazai trend eseményen való megmérettetésre. Figyelem, szó szerinti idézet következik a sajtóanyagból: „A pályázat témája egy nemzetközi színvonalú, művészi értékkel bíró egyedi divat kreáció tervezése, mely a Lancia nemzetközi divat kommunikációjára épülve összhangban áll az új Black&Red Ypsilon modell brand értékeivel és akár önállóan megállja a helyét a nemzetközi kifutókon is.”

A pályázat első szakaszában a tervezőknek a divatterveken felül már a kész ruhát is be kell nyújtania, egy tervező akár több tervet is benyújthat. A 15 nyertes pályamű bemutatásra kerül a Budapest Essential Looks 2012-es tavaszi trend eseményének minden napján, március 1-4 között egy látványos divatbemutató keretein belül. További információ: http://budapestlooks.hu/palyazat/.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!