Egyszerűen kiszállt a lengyel Włocławek városban az út közepén megállt Lamborghiniből az ismeretlen tettes, és elsétált a helyszínről. A nem sokkal később kiérkező rendőrök megállapították, hogy nem sokkal korábban Németországban lopták el az Aventadort. Valószínűleg úgy kötötték el az autót, hogy nem készítettek új elektronikus kulcsot hozzá, hanem a gyári kulcs jelét erősítették fel, így csak egyszer indul be a kocsi, a motor leállítását követően többször már nem; valószínűleg kifogyott a benzin, és nem sikerült célba érni a lopott autóval.
sdr
Azonban van még egy csavar a történetben, a kocsit holland rendszámmal használták, a 81-ZH-XK a holland közlekedési hatóság szerint egy fekete Gallardo rendszáma, amelyet 2008-ban helyeztek forgalomba, és idén március 18-án vonták ki, nem lopott, nem exportálták és a biztosítást még fizetik rá. Hollandiában tilos a rendszámot másik autóra áttenni, így az is kérdés, hogyan került egy Gallardo rendszáma egy Aventadorra.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!