Az M GmbH vezetője nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szándékában áll egy M7-es megalkotása, de ennél sokkal fontosabb a csapat számára, hogy elkészítse például a 3-as Gran Turismo felpaprikázott változatát. Azonban ez nem jelenti azt, hogy megfeledkeznének a vastag pénztárcával rendelkező ügyfelekről, nekik készül a BMW 760Li V12 M Bi-Turbo.

A tuning leginkább a nevet érinti, hiszen abban kiírják a hengerelrendezést és -számot, no meg a feltöltés módját is; márpedig ez nem újdonság. Ahogy az M sportcsomag is elérhető volt eddig is a 7-es sorozathoz. Annyi az újdonság, hogy mindezt most a BMW autókat a közel-keleten forgalmazó Mohamed Yousef Naghi Motors rendelte meg a gyártól, és nyolc olyan színben választható a limitált széria, amelyek egyébként nem érhetőek el ehhez a típushoz. A beltérben Nappa Oyster bőrrel borítanak mindent, a kedves vásárló azt döntheti el, a kontrasztos varrás narancs, kék, vörös vagy fekete legyen. Az 544 lóerő/750 Nm teljesítményű motorhoz nem nyúlnak az átalakítás során az M GmbH szakemberei.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!