Kínában az üzletemberek kedvelik a jellemzően japánból importált, nagy méretű és annál is hatalmasabb belső térrel rendelkező egyterűket, amelyeket üzleti célból, partnerek maximális kényelemben történő fuvarozására, tárgyalásokra használnak. Ezek sorát gyarapítja majd valamikor a jövő év közepétől a Guangzhou Auto tulajdonában lévő Trumpchi márka újdonsága, amelyet az i-Lounge nevű tanulmány jelez.

Első és legfontosabb sajátossága a konstrukciónak a hatalmas méretű, az autó majdnem teljes egész orrát elfoglaló hűtőrács, amelynek méretét csak a króm csillogása múlja felül. Amennyire elegánsnak számít a formatervezők fantáziája szerint a kezdés, annyira sportosak a részletek, légbeömlők szabdalják az első-, szellőzőnyílásokat a hátsó lökhárítót.

A sorozatgyártásból ez utóbbiak közül semmi nem marad, egyedül a LED-es fényszórót rejtő hűtőrácsot tartják meg a hírek szerint meglehetősen fantáziátlan, GM5 néven a kereskedésekbe kerülő autónál. Az utastérben fehér bőr és sok valódi fa található négy darab kényelmes fotellal egyetemben, persze ez is csak a show része, ahogy a hátsó utasok arcát vizsgáló szoftver is, amely próbálja jobb kedvre deríteni az ügyfelet, vagy épp megpróbálja megnyugtatni. A sorozatgyártású Trumpchi GM5-ös motorterébe 2,0 literes, 200 lóerős turbós benzinmotor kerül, arról nincs hír, az i-Lounge nevű tanulmány milyen erőforrást kapott.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!