Bizonyos szintű hasonlóságot feltételeztünk a kémfotók alapján az új Mercedes S-osztály és a Detroiti Autószalonon bemutatkozó C-osztály között, de hogy ennyire egyezzenek a formák, az bizony meglepetés. Nehéz lesz majd megkülönböztetni egymástól a két autót.

Gyári film forgatása közben sikerült lefényképezni az új, középkategóriás Mercedest, ránézésre a sportosabb körítéssel megáldott példányt. A lökhárítókon látható extra szellőzőnyílások alapján megkockáztatjuk, hogy rögtön egy AMG csomagos változat látunk. Dinamikus a megjelenés, csak maradjon elég hely a hátul utazók fejének a lendületesen ívelt tető alatt.

Mindenesetre illik a sportos megjelenés a korábban már hivatalosan is megmutatott belső térhez. Nem tudjuk, mikor lesz hivatalos az új Mercedes C-osztály modellcsalád többi tagja, a forgalmazás megindulásakor már a kombi is elérhető lesz, valószínűleg csak a kupéra és a kabrióra kell majd várjunk úgy egy évet, és ezt követően érkezhet majd az új AMG változat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!