A Ferrari Cavalcade nevű, a gyár által szervezett találkozó aktuális fordulójában a vasárnap esti Velencei gálavacsora és jótékonysági árverés lesz a program csúcspontja, erre a találkozóra érkezett a képeken látható Ferrari LaFerrari is, amelynek sofőre úgy gondolta, jó ötlet Cortina dAmpezzo környékén száguldozni egy keveset. Szemmel láthatóan tévedett.

Egy étterem reklámtáblája vetett véget a száguldásnak, miután kiegyenesítette az utat. Az El Zoco étterem cégérét az ott parkoló Lancia Ypsilonra borított rá. Az anyagi kár jelentős, sebesülésről nincs hír – a légzsákok kioldottak, de abból kiindulva, hogy épp csak fennakadt a tábla talapzatán az autó, nem lehetett túl nagy a tempó becsapódáskor.

Oké, egy Ferrari LaFerrari tulajdonosa valószínűleg ritkán étkezik autós gyorséttermekben, de attól még tudhatná, hogy a Drive Through nem arról szól, hogy ajtóstul-reklámtáblástul esünk a házba…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!