Kínában a Buick márka alatt kínálja a General Motors az európai modelleket, az ötajtós Astrából hűtőrács-cserével lesz Excelle XT, és hasonló recept szerint készül az Insigniából a Regal. Most mindkét modellt megvadított megjelenéssel állítják ki a Guangzhoui Autószalonon.

Az Astra helyi forró változata a 20 colos OPC felnik mellett a mifelénk a háromajtós modell számára fenntartott első lökhárítót is megkapja, egyébként piros-fekete fólia-dekorral maszkoljál el az oldalablakok formáját. A motortérben a mifelénk búcsúzó 1,6 literes, 184 lóerős turbómotort találjuk, amihez hatfokozatú, kézi kapcsolású váltó csatlakozik.

Kínában új műszerfalat is kap a Buick Excelle XT, amelynél a középkonzol környékén alakították át a dolgokat – ez mifelénk majd az Astra jövő év második felére várható alapos modellfrissítése során fog majd megjelenni.

Az Insignia Buick Regal néven kapható Kínában, és az amerikai megfelelőjéhez hasonlóan ott sincs belőle hathengeres motorral szerelt sportváltozat, de ettől még átveszik az OPC lökhárítóját. A GS modell motorterébe a 2,0 literes, 254 lóerős turbómotor kerül, amihez 6 fokozatú, kézi kapcsolású váltó és összkerékhajtás is tartozik. Ennél is fóliázással próbálták sportosabbá tenni a megjelenést, illetve itt is ugyanazokat a 20 colos felniket látjuk, mint az egy számmal kisebb autónál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!