A Mikulás érkezése minden gyermek számára vidám pillanat, azonban sokan közülük nem lehetnek felhőtlenül boldogok ezen a napon, mert kórházban töltik az ünnepet. A Weltauto idén ismét ajándékgyűjtésbe fogott Mikulás alkalmából, azzal a céllal, hogy december 6-án mosolyt csempésszen a beteg gyerekek mindennapjaiba.

Egy hétig gyűltek az ajándékok a Porsche Hungaria székházában, valamint a Weltauto hálózatában, és elsősorban a Porsche Hungaria dolgozóiak köszönhetően szép számmal érkeztek meglepetések az óriási gyűjtőládába. Az összegyűlt játékokat, ruhákat, édességeket december 6-án adta át a felpakolt Volkswagen Amarok-kal érkező Mikulás kíséretében Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója a Madarász utcai Gyermekkórház betegei számára, akik nevében dr. Fekete Ferenc, a II. számú Belgyógyászat főorvosa vette át az adományokat.

„Különlegesen jó érzés látni a beteg kisgyerekek arcát, amikor a Mikulás belép a kórterembe. Még a legnehezebb betegségben szenvedő gyerkőcökre is kiül a mosoly ilyenkor. Már csak ezért a pillanatért is érdemes minden évben belevágnunk az ajándékgyűjtésbe” – mondta el Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója, majd hozzátette: „Úgy gondolom, hogy az ajándékok nem is kerülhetnének jobb helyre, és bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a kicsik gyógyulásához.”

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!