A Chengdui Autószalonon debütál a kínai Zotye autógyár legújabb alkotása, az S21-es típus szokás szerint pofátlan másolata európai konstrukcióknak, jelen esetben az Audi Q3-as karosszériáját ötvözték a Volkswagen márka legújabb családi arcával. Ezzel egyébként tökéletesen illik a kínálatba, amelyet a Porsche Macan/Cayenne másolat T700-as koronáz meg, középen pedig az Audi Q5-testű, Volkswagen Touareg orrú T600-as helyezkedik el.

Mivel a Zotye márka szabadidő-autó kínálatának alján helyezkedik az újdonság, az 1,5 literes szívó- (120 LE) és turbómotorral (150 LE) lesz majd választható, váltóból 5 fokozatú kézi kapcsolású vagy fokozatmentes automatikus lehet, összkerékhajtás nincs a márka portfóliójában. A Zotye S21-es forgalmazása a jövő év közepén indul, arról nincs információ, hogy a kémfotón látható, hatalmas méretű élére állított érintőképernyő alapfelszerelés lesz-e.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!