Lopják a dolgozók autóinak kerekeit a kecskeméti Mercedes-gyár parkolójából. Az elmúlt napokban elharapódzó problémára egy olvasónk hívta fel a figyelmet. Már két autó esett áldozatul a tolvajoknak, gazdáik a kocsijaikat téglára támasztva találták meg a parkolóban a műszak végén. Olvasónk elmondása szerint több autóról a dísztárcsák is eltűntek, illetve több kocsi kerekét is meglazították már a tolvajok.

Kecskeméten a közelmúltban megszaporodtak a keréklopások, a Bagi László utcában és a Reile Géza utcában is hasonló módszerrel jártak el a tolvajok, mint most a Mercedes-gyárnál. Az előbbi két ügyben indult rendőrségi nyomozás, de ezek sikeréről egyelőre nem számoltak be a rendőrök.

Olvasói fotó Olvasói fotó

Kérdeztük a rendőrséget, hogy a Mercedes-gyárnál történt lopással kapcsolatban nyomoznak-e. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától megtudtuk: hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!