A Discovery Channel közönségének nem kell bemutatni az őrült angol kvartett tagjait, akik évek óta megbízhatóan szállítják az autós világ változatos híreit. Az Ötödik sebesség nézői megismerhetik az autóipar legfontosabb üzleti és technológiai újdonságait, az autógyártók legújabb modelljeit és az autóvásárláshoz, vezetéshez kapcsolódó értékes tippekkel is gazdagodhatnak.

Tudja Ön, hogy a világ melyik útján a legjobb autózni? Mekkora rombolást okoz a 193 km/h sebességgel végrehajtott törésteszt? Az új évadból választ kaphat ezekre a kérdésekre. A műsorban mindenről szó esik, aminek köze van az autózáshoz, és persze egy párkörös verseny erejéig most is találkozhatunk az angol sztárvilág vállalkozó szellemű tagjaival.

Tiff próbaútra indul a Lamborghini új Aventador hiperautójával, Vicki Olaszország havas hegyi útjain cirkál a Mini legújabb kupéján, majd versenyez a vadonatúj Ford Mustanggal, Jonny pedig a Renault akkumulátorral működő autójának a képességeit teszteli. A csapat beül egy Range Rover Evoque-ba, hogy próbára tegye Anglia legmeredekebb útján, majd tesztelik a világ leggazdaságosabb autóját. Június 11-étől, minden hétköznap a Discovery Channel műsorán.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!