Mennyit érne neked egy különleges rendszám? Még a legelvetemültebb autósok sem vágják rá erre a kérdésre vélhetően azt, hogy 5 milliárd forintot. Pedig most tényleg ennyi pénzért árulnak egy rendszámot.

Afzal Kahn közel tíz éve, átszámolva 135 millió forintért vásárolta meg az „F1” rendszámot, és akkor persze mindenki csak nevetett rajta, hogy képes ennyit fizetni két tábláért.

Nagyon úgy tűnik azonban, ez volt élete legjobb befektetése, ugyanis most 5.3 milliárd forintért árulja a rendszámot, és nagyon úgy tűnik, lesz is rá vevő. És bár titokban tartják Angliában a vevő kilétét, sajtóhírek szerint egy Formula–1-es versenyző csapna le rá.

Summer 2017 By @afzalkahn Buggati SuperSport Blue Carbon Edition 1 of only 3 #afzalkahn #f1 #bugattiveyron #bugattisupersport #bluecarbon #bugatti #london #carspotting #hypercar #carcollector #cardesigner #carengineering #kahndesign #fashiondesigner #fashionstyle #automotive #kahn #bugattis #london #london🇬🇧

A rendszám egyébként jelenleg egy Bugatti Veyron SuperSporthoz van beregisztrálva, amit nagyjából negyedennyiért lehet megvásárolni…