Varga a tavalyi évhez hasonlóan ott lesz a pályán a Puskás-stadionban, a Michael Schumacher részvételével zajló MAI Casco Jótékonysági Futball Grand Prix-n. A zseniális képességekkel megáldott játékos tavaly 60 évesen is remekül mozgott és a meccs legszebb gólját szerezte, amikor 22 méterről fantasztikus bokamozdulattal emelt a felső sarokba.

Varga állítja, hogy műtétje és közelmúltbeli bordatörése ellenére ott lesz a pályán, sőt a kondíciójával sem lesz gond:
– Számíthatnak rám a csapattársak, és a nézők is, biztosan ott leszek augusztus 2-án a Puskás-stadionban, és pályára lépek a Formula 1-es pilóták ellen. Tavaly remek hangulatú meccset játszottunk, jó volt érezni, hogy több mint 20 ezer ember élvezte azt, ami a pályán zajlott. Ehhez persze az is kellett, hogy a másik oldalon olyan képességű játékosok legyenek, akikkel lehet élvezetes játékot produkálni. Schumacher és társai nem csak tökéletes kondícióban voltak, de rendkívül ügyesen is bántak a labdával, így tényleg jó meccs kerekedett a dologból. Az külön öröm, hogy mindez jótékony célt is szolgált, és az is, hogy ez idén is így lesz. A naptáramban már benne van a meccs, amire komolyan készülök is. Remélem minél többen ott lesznek a lelátón, és minél több pénzt sikerül összegyűjtenünk jótékony célra.

A Mai CASCO Futball Grand Prix keretében rendezendő Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzésre augusztus 2-án 20.30-kor kerül sor a Puskás Ferenc stadionban. A mérkőzésre jegyek 660 Ft-os válthatóak a Ticket Express irodáiban országszerte, illetve interneten igényelhetőek a www.tex.hu címen. A találkozó idén is jótékony célt szolgál, és a szervezők a Michael Schumacher által képviselt Kinder in NOT alapítvány mellett a Heim Pál és a Madarász utcai Gyermek Kórházakat, valamint a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segítik majd.