A valaha gyártott legsikeresebb Le Mans prototípus pontosan 5 évvel ezelőtt debütált Sebringben, ahol azóta is veretlen tudott maradni és összesen 52 győzelmet könyvelt el 62 versenyen.

A német ADT Champion Racing csapat idén is folytatni szeretné a hagyományokat, ehhez „ütős” csapatot állított össze. A német Frank Biela, a dán Tom Kristensen, a brit Allan McNish, az olasz Emanuele Pirro, a finn JJ Lehto és a német Marco Werner igazi álom csapatot alkotnak, melynek összes tagja volt már nyert már Sebringben. A listát Frank Biela vezeti három összetett győzelemmel és 2005-ben ő lehet az első pilóta az amerikai klasszikus verseny történetében, aki négyszer nyer. Frank Bielát és Emanuele Pirrót Allan McNish DTM versenyző támogatja Sebringben és Le Mansben egyaránt. JJ Lehto és Marco Werner a hatszoros La Mans győztes Tom Kristensennel áll rajtvonalhoz.

Március 19-én helyi idő szerint 10:45 órakor kezdődik a legendás Sebringi verseny. Az amerikai Speed TV, valamint az Európában fogható Motors TV élőben közvetíti a versenyt.