A műfajhoz képest igenis megerőltették magukat a Dezhou Luxing Vehicle Company mérnökei, hiszen amíg a BMW-től csak a hűtőrácsot lopják el, a Ford Fiesta másolatnál következetesen átvették a karosszéria vonalvezetését. Az már részlet, hogy a mindössze 3,2 méter hosszú, 1,45 méter széles és 1,55 méter magas karosszéria arányai már nagyon nem stimmelnek.

Ránézésre az eredetivel teljesen megegyező első-hátsó lámpákat használnak, a kerekek azonban reménytelenül aprók, ezt minden bizonnyal az öt kerékcsavarral kompenzálják. A kormánykerék formája is megegyezik az eredetivel, de természetesen jelen esetben nincs légzsák a fedélzeten, a biztonsági extrának azt említik, hogy elöl tárcsafékeket használnak.

Mondjuk az is fölöslegesnek tűnik, hiszen a kerekeket egy 5,4 LE teljesítményű villanymotor hajtja, ami 45 km/h-s csúcssebességet tesz lehetővé. A 6 darab 12V-os ólomakkumulátorból álló telep úgy 100-120 km hatótávolságot tesz lehetővé egy feltöltéssel.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!