Az elektromos autókkal az egyik legidegesítőbb apróság, hogy ha nem otthon töltjük a kocsit, borzasztó unalmas tud lenni az az idő, amit el kell ütnünk „tankolás” közben. De persze a Teslánál erre is találtak megoldást, méghozzá egy elég jót!

A töltés ideje rengeteg mindentől függ: a töltő típusától, az autó típusától, és persze attól is, mennyire van lemerülve az akkumulátor. Jobb esetben csak egy kényelmes kávézásnyi időt kell eltöltenünk valahol, míg töltődik a kocsi, de ha hosszú útra tervezünk, és szinte nulláról kell tölteni, bizony órákat is kellhet várnunk.

Mit lehet ilyenkor tenni? Az ember körbenézhet, hol is állt meg, felfedezheti a tájat, elmehet reggelizni/ebédelni/vacsorázni, vagy marad a sokkal népszerűbb megoldás: nyomogatni a telefont.

A Teslánál viszont úgy tűnik, tényleg figyelnek a vásárlóikra, ugyanis most erre a problémára is találtak egy jó megoldást: itt a Tesla Arcade továbbfejlesztett verziója.

A Tesla Arcade már eddig is létezett, ez tulajdonképpen arról szól, hogy a sofőr a töltés közben játszhat egy-két játékot a kocsi kijelzőjén.

Most azonban megjelent a Beach Buggy Racing 2 nevezetű játék a Teslára, ami az elektromos autós töltések jövőjét jelentheti: itt ugyanis tényleg versenyezhetünk, ugyanis konkrétan az autónk kormánya és pedáljai szolgálnak arra, hogy irányítsuk a kisautót a játékban. A tervek szerint rengeteg ehhez hasonló autós játék jelenik meg a közeljövőben a Teslákra, hogy mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést a töltést közben.

És mielőtt valaki elkezdeni gondolkodni a legrosszabb lehetőségen: nem, szerencsére valós vezetés közben ezeket a játékokat nem lehet használni.