A képen a Bruce Wayne-t/Batmant alakító Christian Bale látható a Murciélago Roadster-ben. A képen a Bruce Wayne-t/Batmant alakító Christian Bale látható a Murciélago Roadster-ben.

A Christian Bale által megszemélyesített milliárdos Bruce Wayne (Batman), egy Lamborghini szuperautót vezet filmbeli magánéletében, amikor nem Batmobilját használja.

A 12 hengeres, 6,2 literes, 580 lóerős motorral ellátott Murciélago Roadster sebességváltója manuális, vagy robotizált e-gear rendszerű. Nulláról 100 km/h-ra 3,8 másodperc alatt gyorsul, maximális sebessége 320 km/h.

A Lamborghini egyértelmű választás volt Batman számára, hiszen ajtónyitási megoldása tökéletesen illik ahhoz a látványhoz, ahogy a szuperhős kiterjeszti szárnyait. Sőt, a Murciélago szó denevért jelent spanyolul.

A filmet az Egyesült Államokban és a világ többi részén június 15-től játsszák a mozik, Magyarországon július 14-től láthatják az érdeklődők. A képen a Bruce Wayne-t/Batmant alakító Christian Bale látható a Murciélago Roadster-ben.