Dietmar Korzekwa, a gyár vezetője: „25 millió Golf 33 év alatt – ez igazán figyelemreméltó teljesítmény, amire méltán lehetünk büszkék. Csak a wolfsburgi gyárban 15 millió példány készült a típusból. Köszönöm az összes dolgozónknak, akik az elmúlt években, minden nap hozzájárultak ahhoz, hogy az egyre keményebb globális versenyben helyt álljunk. Együtt folytathatjuk a Golf sikertörténetét.”

Bernd Osterloh, az általános- és a konszerntanács elnöke, a gyártósorról legördülő járművel kapcsolatban elmondta: „A 25 millió darab legyártott Golf egyúttal a kolléganőink és kollégáink rendkívüli teljesítményét is jelenti. Nagyra becsült munkájukkal – akár mérnökként, akár a gyártásfolyamat tevékeny részeseként – hozzájárultak ahhoz, hogy a mi Golfunk örök életűvé válhasson és a világ számos régiójában munkát és jövőt adjon az embereknek.”

Európa vezető autógyártója az elmúlt évben összesen több mint 716 ezer Golfot adott át ügyfeleinek világszerte. A legfontosabb európai piacok: Németország, Nagy Britannia, Franciaország és Olaszország. A Golf legjelentősebb értékesítési területei Európán kívül Japán, Dél Afrika és az Egyesült Államok.