Hírek

Bemutató
Új Aprilia motorkerékpárok

Menetpróba
Smart ForFour
Mitsubishi Lancer EVO VIII
Mazda3 Sedan

Teszt
Kia Opirus 3.5 V6
Suzuki Ignis 1.5 VVT GS 4×4 
Fiat Ulysse 2.0 JTD 16V

Használt autó
Eurovan I (1994-2002)

Melléklet
Hobbi, szabadidő

Börze
Galéria
Új személygépkocsik árlistái

Időszerű
Az EU-csatlakozás előkészületei (1. rész): Bevezető
Új motorkerékpárok értékesítése 2003-ban

Ezt írtuk …50, 40, 30, 20, 10 évvel ezelőtt

Poszter
BAR-Honda

Sport
Az Aprilia versenyprogramja
Hírek, versenynaptár
Gyorsasági motoros GP
65 Rali-világbajnokság: Svédország
Sporttechnika: Suzuki Ignis Super 1600
Formula-1: Szezonelőzetes 

Ízelítő:

Smart ForFour:  A Mercedes-Benz szárnyai alatt felcseperedő Smart lépést váltott, minek köszönhetően ötajtós, négyszemélyes ForFour (négynek) modellje már egy nagyobb méretosztály ajtaján dörömböl. Az üde kisautó nemzetközi menetpróbájáról Scholtz Gábor írása tudósít.

Kia Opirus 3.5 V6: A dél-koreai gyár minden jóval felszerelte luxusautóját – az amerikai piacon babérokra törő Opirusban még tévé és valódi fabetét is van. A kérdés csupán az, hogy a magyarországi sikerhez elegendő-e a tízmillió alatti vételár, amikor az elitkategóriában nem az olcsóság, hanem a presztízs és az értéktartás dominál.

Új Aprilia motorkerékpárok: A noalei gyár idei palettáján a terepmotoroké a főszerep, de azért a sebesség megszállottjai se csüggedjenek: a háromtagú RSV-család szemtelenül sportosra vette a figurát. Az újdonságok bemutatása mellett természetesen az Aprilia versenyprogramját is kivesézzük.

 Rali-világbajnokság: Svédország: A pontvadászat második fordulójában folytatódott Sebastien Loeb és a Citroen Xsara WRC menetelése, ráadásul a francia fiú volt az első nem skandináv pilóta, aki a svédországi futam 53 esztendős történetében nyerni tudott. A havas északon azonban nem ez volt az egyetlen szenzáció, a “haknizó” DTM pályaversenyző, Mattias Ekström ugyanis csúnyán elverte a komplett N-es mezőnyt.

Formula-1: Szezonelőzetes: Új évad, új pilóták, megváltozott szabályok és végre magyar pilóta a világ legjobbjai között. Összeállításunkban a március eleji nyitányhoz nélkülözhetetlen információkat és az aktuális érdekességeket gyűjtöttük csokorba.