A Lamborghini márkakereskedés júliusban nyílik meg Moszkvában, ettől az időponttól már felveszik a megrendeléseket a Lamborghini sportautókra. „Az orosz piacon való bemutatkozás kiemelten fontos és stratégiai jelentőségű az Automobili Lamborghini számára- nyilatkozta Stephan Winkelmann az Automobili Lamborghini elnöke és ügyvezető igazgatója. „Sok ügyfelünk van Oroszországban, akik rajongói és szerelmesei márkánknak és sportautóinknak. Ezért éreztük szükségét annak, hogy az új képviseleten keresztül biztosítsuk a jelenlegi és leendő Lamborghini tulajdonosok számára a helyi kiszolgálást és az értékesítés utáni szolgáltatásokat, ahogy azt világszerte más piacokon is tesszük.”

Winkelmann hozzátette: „A sport és luxusautó üzletben rengeteg tapasztalattal rendelkező Mercury-t megbízhatósága miatt választottuk üzleti partnerünknek. Cégük egyéb jelentős márkáknak is forgalmazója Oroszországban, nem csak autós területen. Az a célunk, hogy hosszú és jövedelmező együttműködést építsünk ki a Mercury-val, amely segít megerősíteni a Lamborghini oroszországi imázsát. Pillanatnyilag három modellel vagyunk jelen a piacon: a Murciélago Coupé-val, a Gallardóval és a Murciélago Roadsterrel.” Oroszország az egyik legígéretesebben fejlődő piaca az autóiparnak és a luxustermékeknek.

A Mercury-nak meggyőződése, hogy ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz a Lamborghini sportautók értékesítésének folyamatos növekedését illetően. „Biztosak vagyunk abban, hogy a Lamborghini Moszkva utcáinak éke lesz, és hogy ügyfeleink értékelni fogják a szuperautók robbanásszerű teljesítményét,” –fejtette ki Ilja Berezin a Mercury automotív részlegének vezetője. „Már keményen dolgozunk a márkaképviselet létrehozásán, hogy kielégíthessük a jelenlegi Lamborghini tulajdonosok elvárásait, ahogy azokét is, akik majd a jövőben rendelnek tőlünk Lamborghini-t.