Kattintson ide, ha szeretné előfizetni az újságot.

A tartalomból:

EXKLUZÍV
Az Opel Rekord története
Igazi német ikon, a világháború utáni germán autóipar és közösségépítés egyik bástyája, no és családok vágyálma. Felelevenítjük a legendás évtizedek történéseit – középpontban természetesen az Opellel, ami „sosem kop el”.

BEMUTATÓ

A Genfi Autószalon újdonságai
Kapaszkodjunk, hiszen annyi itt az új portéka, hogy nem győzünk csodálkozni. Míg sokan a fenntartható fejlődést tűzik zászlajukra, addig a vérbeli gyártók a lóerőknek is odacsapnak.

MENETPRÓBA

Opel Meriva
Elegánsabb külsővel, szentgotthárdi dízelmotorral és új sebességváltókkal érkezik a szembeajtós kis egyterű frissített kiadása.

Toyota Verso
Ezúttal a BMW is kivette a részét a japánok családi egyterűjének fejlődéséből: 1,6 literes dízelmotort adtak, amit a Toyota mérnökei saját igényeik szerint igazítottak a Verso számára.

Audi Sport quattro és Audi Sport quattro Concept

McLaren P1
Gyomorforgató 916 lóerős rendszerteljesítmény, brutális gyorsulás és páratlan fellépés a limitált darabszámban létező sportrakétától.

ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZT

Elektromos kisautók
A BMW i3-as és a Renault Zoe ugyan nem kapható nálunk, ennek ellenére itthon is érdekes részleteket tár fel a Nissan Leaffel közös hármas összehasonlítás.

Maximumfogyasztás
Miközben a spórolás vált az autózás egyik kulcskifejezésévé, mi kicsit borítjuk a papírformát és padlógáznál mért fogyasztási adatokkal sokkolunk! 10 különböző modellt hajtunk a végsebességig, s mérjük iszákosságukat.

100 000 KM
Honda Jazz Hybrid
Annyira elfoglaltuk magunkat a hibrid hajtással, hogy a Jazz példás mindennapi produktuma már a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozott. Meg is dicsértük érte!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!