A Suzuki TOP felszámolása után megvásárolt ingatlan 2063 négyzetméteres, melyen egy 900 m2-es hasznos alapterületű épület található. Ezen a jövőben önálló hasznosítású beruházással, a már a cég tulajdonában lévő két szomszédos telekkel összesen mintegy 6000 m2-es területen nyílik lehetőség a gépjármű kereskedelem infrastruktúrájának fejlesztésére. Ezek a fejlesztések természetesen pozitív előrelépést jelenthetnek az értékesítés és a szolgáltatói háttér további javítására.

A jelenlegi kiemelt beruházások között június végén befejeződött a budaörsi logisztikai központ, a Parts Center Budapest jelentős bővítése, melynek következtében újabb 10.000 m2-rel nőtt az alkatrészek és tartozékok forgalmazására alkalmas terület, és a logisztikai központ a hazai piac mellett már a térség regionális központjának szerepét is betölti.

Ugyancsak komoly beruházás indult a Porsche Hungaria Fáy utcai telephelyén, ahol a székházat, és a Porsche Pest központját is érintő fejlesztések valósulnak meg. Ennek során az eddigi Weltauto telephely egy részén új Skoda bemutató terem épül, illetve újabb 14 állással bővül a legnagyobb Porsche Inter-Auto márkakereskedés szerviz bázisa, és új helyet kap a SEAT bemutatóterem valamint a Porsche Bank ügyfélközpontja is. A harmadik komoly fejlesztés az irodaház bővítése, valamint egy 126 férőhelyes parkolóház építése. Ennek során a Porsche székház központi épülete 1.460 m2-es új szárnnyal egészül ki, ahol az irodák mellett új informatikai, banki és kiszolgálói részlegek kapnak majd helyet.