A BAIC konszern újenergiás márkája az Arcfox, amely eddig is szokatlan akciókkal hívta fel magára a figyelmet, a világon elsőként kínáltak elöl-hátul monitorokkal ellátott autótklímaváltozásról szóló dokumentumfilmet is szponzoráltak, de villanymotoros szuperautót is tanulmányoztak már. Most a Kisherceg című regény jogtulajdonosával kötöttek együttműködési szerződést, és mindkét modelljük, az Alpha-S személyautó és az Alpha-T szabadidő-autó alapján is különszériát dobnak piacra.

Antoine de Saint-Exupéry illusztrációinak stílusában készítenek grafikai elemeket az autók külsejére és belsejére, a tükörből világító üdvözlőfény is egyedi. A digitális grafikát is átalakították a Le Petit Prince modellek számára, a főmenü mozgását a rókával üldögélő Kisherceg figyeli, a navigációt a „B162-es aszteroidán ülő Kisherceg” ikon jelzi, satöbbi.

Az Arcfox Alpha-S szedán 4,93 méter hosszú, alapváltozata 218 lóerős hajtómotort és 67,3 kWh kapacitású akkumulátort kap, az összkerékhajtású változat 2 hajtómotorja 435 lóerő rendszerteljesítményű, az akkumulátor 93,6 kWh kapacitású, a csúcsmodell a HI (Huawei Inside) változat 643 lóerő rendszerteljesítménnyel és 74,5 kWh kapacitású akkumulátorral. Az Arcfox Alpha-T szabadidő-autó 4788 mm-es, ennél az alapváltozat (218 LE) kérhető 67,3 vagy 93,6 kWh kapacitású akkumulátorral, az összkerékhajtású változat (435 LE rendszerteljesítmény) a nagyobb akkumulátort kapja – ennek a forgalmazását már 2021-ben el akarták kezdeni Európában, de a koronavírus-járvány miatt késésben van a projekt megvalósítása.