Mivel a motorhoz nem nyúltak a modellfrissítés során, a teljesítménynövelés a legújabb C 63 AMG-hez is kérhető Mivel a motorhoz nem nyúltak a modellfrissítés során, a teljesítménynövelés a legújabb C 63 AMG-hez is kérhető

Szerencsére a Wimmer RS által a Mercedes C 63 AMG-hez készített fólia-bevonat feláras extra, azaz nem muszáj megrendelni annak, aki a motortuningra vágyik.

Noha a modellfrissítés előtti változatot húzták fel, mivel a motorhoz nem nyúltak, az újabb modellekhez is elérhető a teljesítménynövelés. Új vezérműtengelyekkel, módosított hengerfejekkel, új kipufogórendszerrel és katalizátorral, és természetesen újraprogramozott vezérlőelektronikával növelik a 6,2 literes v8-as teljesítményét 457 lóerőről 601 lóerőre. Ezen kívül még megszüntetik a végsebesség-korlátozást is, aminek köszönhetően 329 km/órás csúcssebességet tud elérni az autó ideális körülmények között.

Húszezer euróért hatszáz lóerő fölé tornázzák a 6,2 literes szívó V8-as teljesítményét Húszezer euróért hatszáz lóerő fölé tornázzák a 6,2 literes szívó V8-as teljesítményét

A motorátépítésért 19 900 eurót számláz a Wimmer RS, a fólia áráról nem tesznek említést, de azt még elárulják, hogy az elül 235/35 ZR 19-es, hátul 265/35 TR 19-es abroncsokkal ellátott BBS felnikészletet 3600 euróért mérik.