Még nem készült fel a Ferrari FF új V12-esének igazi teljesítménynövelésével a Novitec Rosso, talán a helyet keresik az összkerékhajtás miatt zsúfolt motortérben a két mechanikus feltöltőnek, de azért addig is szolgál néhány extra lóerővel a kedves tulajdonosoknak.

Rögtön négy teljesítménylépcsőt is kínálnak a németek, a 660 lóerős, 6,3 literes V12-es teljesítményét első körben a motorvezérlés átprogramozásával 684 lóerőre növelik. Ha a kedves ügyfél ezek után még rozsdamentes acélból készített, csökkentett fojtású kipufogó-leömlőket is kér, 688 lóerőnek parancsolhat. A következő két lépcsőben ugyanezt a csomagot kínálják, csak még jobban kihegyezett programot írnak a vezérlőegységnek, 694 és 702 lóerő a maximális teljesítmény.

A hagyományos, hasmagasságot csökkentő sportrugókon kívül olyan hidraulikus felfüggesztés is kérhető, amelynél gombnyomásra 40 mm-rel emelkedik meg az első tengelynél a hasmagasság, megkönnyítve a fekvőrendőrök leküzdését. Kívül karbon spoilerek és hatalmas méretű felnik javítanak a Ferrari FF megjelenésén a Novitec Rosso tuning után.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!