Amíg Kínában 1,6, Indiában pedig 1,4 literes benzinmotorral kínálják a Suzuki Ciaz-t, Thaiföldön megelégednek a Swiftben is használt 1,2 literessel, mondván azzal is elég fürge a családi autó. Ehhez képest a Bangkoki Autószalonon kiállított, a forgalmazás kezdetére a kedves ügyfelek figyelmét felhívó autó olyan sportos megjelenést kapott, mintha legalább 300 lóerő repítené!

A valóságban nem nyúltak a Swiftben is használt, 92 lóerős benzinmotorhoz, sőt, az átépített példányban még csak nem is kézi kapcsolású, hanem fokozatmentes automatikus váltó dolgozik, szóval tényleg csak optikai tuningról van szó. Azzal viszont nem spóroltak az elkövetők. A megszokott spoilereken kívül alaposan átalakították a Ciaz megjelenését is a hűtőrács méretének megnövelésével, és ugyanilyen ezüst színű keretet kapott a hatalmas méretű légbeömlő a ködlámpák mellett. Hátul a kötelező diffúzornak látszó betétet kívül középen kivezetett, dupla kipufogó és a lökhárítóban elhelyezett C- illetve D alakú kis piros LED-es fények jelentik az újdonságot.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!