A Dartz legújabb alkotása egy kicsit visszafogottabb alkotás a cég egyéb termékeinél, hiszen ezúttal nem cserélték ki a karosszériát az alvázon. Csak módosították, és nem is keveset. Az áldozat ezúttal ráadásul nem a GM nagy pickupja volt, hanem a Mercedes G-osztály.

A Dartz iTempter névre keresztelt alkotás a gyár tuningrészlegének első alkotása, utóbbi egyébként Gagarin néven fut majd. Nem nélkülözi a giccset a G-osztály átalakítás, a 24 colos felniket valódi arannyal vonják be, és a hűtőrácson is ezt a nemesfémet találjuk. Valószínűleg aki majd ilyet vesz magának – legfeljebb tucatnyian lesznek -, az testőröstül jár-kel a világban, úgyhogy nem nagyon kell majd a lopástól tartani.

A motortuningról nincs hír, de az utastérben nem spóroltak az iPad táblaszámítógépekkel, és a csillagos égbolt is ott van az utasok feje fölött. Az árról nem nyilatkoznak, de csak azért, mert mindent a megrendelő igényei szerint alakítanak ki, így minden egyes példány ára egyedi kalkuláció alapján kerül megállapításra.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!