Az újonnan alakult nagy-britanniai Alcraft nevű cég azzal akar kitűnni a manapság gombamód szaporodó tuningcégek sorából, hogy karosszériaépítéssel is foglalkoznak. Egészen pontosan első körben mindezt még csak tervezik, hiszen csak rajzaik vannak arról, mit akarnak csinálni, kész termék még várat magára.

Abban áll az átalakítás lényege, hogy igyekeznek eltüntetni a bumeráng alakú lámpákat. Elöl megnövelik az első lökhárító és a motorháztető méretét, és egyszerűen eltakarják a lámpa csücskét, hátul meg egyszerűen egy LED-csíkkal helyettesítik a normál lámpát. Ezen kívül szép nagy felnikkel töltik meg a kerékjáratokat.

De a Range Rover a tervek szerint csak az Alcraft kínálatának csúcsa lesz majd, ezen kívül hagyományosabb tuningkészleteket is kínálnak majd, például az Evoque-hoz, vagy épp  Jaguar személyautókhoz. Ezeknél már a megszokott módon, a minél nagyobb felni, minél nagyobb szárny stílusban készülnek az alkotások, bár a Discovery átépítésről közölt rajz alapján ott is inkább az egyediségre mennek rá.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!