Gianni Agnelli unokája, és a Fiat Chrysler Automobiles igazgatótanácsában ülő John Elkann testvére, Lupo Elkann leginkább szabálytalan parkolásaival és különleges megjelenésű autóival hívta fel magára a figyelmet, most pedig ez utóbbi szokását teszi hivatásává a Garage Italia Customs nevű tuningműhely létrehozásával.

Az új cég annyi figyelmet követel, hogy otthagyta eddigi állását, ami a Ferrarin belül az egyedi autókat készítő részlegnél volt – túlságosan sok kompromisszumot kellett kötnie azért, hogy a cégvezetés is boldog legyen. Mostantól személyesen ő felel majd mindenért, és a Montreux Jazz Festival alkalmából készített Jeep Renegade átépítések árulkodnak arról, hogy mire számíthatunk.

Teljes egészében airbrush-technikával fényezték le a szabadidő-autókat, amelyekhez a mintát akusztikus gitárok biztosították. Három alapszín és a köztük lévő színátmenet, illetve összesen 9 réteg lakk borítja a karosszériákat. Az utastérben újrakárpitozták az üléseket és a műszerfalat, a technikához egyik Jeep Renegade esetében sem nyúltak.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!