Noha árban a legdrágább prémiumautók ellenfelének árazza be a Tesla Motors a Model S típusát, annak belső kialakítása az alábbi videókban látható orosz tulajdonos szerint kritikán aluli a vetélytársakhoz képest.

Ő azonban nem törődött bele abba, hogy a hatalmas méretű központi érintőképernyő és a monitorral helyettesített műszeregység kivételével olcsó anyagok és megoldások találhatóak mindenfelé, hiszen a tulajdonos az idő 99 százalékában itt tartózkodik, az a fő szempont, hogy ő érezze jól magát. Meg például az állítható magasságú első fejtámlákkal a biztonság is jobb lett…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megoldást BMW 6-os sorozatból származó alkatrészek jelentették, amelyeket mintegy 30 000 dollárnak megfelelő összegért építettek be a Model S belsejébe, így például már kényelmes, kétszemélyes-könyöklős második üléssor várja az utasokat, a műanyag felületeket bőrrel borították, és a használatot sokszor megkönnyítő extra kapcsolókból is akad bőven az utastérben. Szóval némi extra befektetéssel igazi luxusautót lehet faragni a Tesla Model S-ből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!