Az időmérőn a magyar pilóta a legjobb időt autózta, így az első rajthelyről startolhatott a szombati első versenyen. A rajt a német riválisnak sikerült jobban, Kiss Norbert a második helyen haladt. Az ötödik körben aztán elment Lenz mellett, de mivel Anderson miatt sárga zászló hatálya alatt előzött, így 5 másodperc büntetést kapott a magyar versenyző. Ettől kezdve a legfontosabb az volt, hogy a harmadik Hahn legalább ekkora különbséggel maradjon le Norbi mögött. Nos végül a Révész Racing pilótáját intette le elsőként a kockás zászló, de mivel Lenz két másodpercre volt csak, így utóbbi lett a futamgyőztes. Ami viszont ennél fontosabb, hogy Hahn előtt hét másodperc volt Norbi előnye, így a büntetés ellenére második lett, és megszerezte harmadik EB címét!
– Nehéz szavakat találni, sokat vártam erre a bajnoki címre! Nagyon hálás vagyok a Révész Racing csapatnak, és Révész Bálintnak, aki azt mondta vágjunk bele. Nélkülük ez nem sikerült volna. Nagyon boldog vagyok, mert megnyertük a csapatbajnokságot is – mondta a verseny után Kiss Norbert.
Révész Bálint tulajdonos végig bízott versenyzőjében.
– Tudtam, hogy Norbi nagyon tehetséges pilóta, mi pedig igyekeztünk neki olyan technikát biztosítani, amivel győzhet. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ez sikerült. Reméljük a következő években további közös sikereket érünk majd el – mondta Révész Bálint.

Hat év után magyar csapat színeiben lett újra Európa legjobbja Kiss Norbert.
– Van, aki arról álmodik, hogy legyenek szép pillanatai, mi azért álmodunk, hogy legyen mit megvalósítani. Büszke vagyok a csapatra, ezen belül is Kiss Norbertre, aki mind a digitális felületeken, mind az aszfalton bebizonyította tehetségét egész Európának. Büszke vagyok a csapatra, akik a tervezésen és fejlesztésen keresztül a megjelenésünkig teljesítették a kitűzött céljainkat, és 6 év után ismét haza hozták Magyarországra az Európa-bajnoki trófeát egyéniben, és csapatban is. Köszönöm Partnereinknek, hogy bíztak bennünk és mellettünk álltak – mondta Kozák Attila, a Révész Racing csapatvezetője.
A szombati második versenynek már háromszoros Európa-bajnokként vághatott neki Kiss Norbert, és a hetedik helyről indulhatott. Már az első körben bebújt Halm mellé, majd feljött az ötödik helyre. Több ütközés is jellemezte a futamot, Norbi pedig a hatodik körben kihasználta, hogy Reinert és Lacko csatázik előtte, és egyszerre előzte meg őket. Calvet haladt ekkor előtte, és a magyar pilóta folyamatosan támadta minden irányból, de végül megelőzni nem sikerült, így Kiss Norbert harmadik lett. A futamot Hahn nyerte.