A Harley-Davidson versenyt hirdetett, amely nem kisebb volumenű esemény, mint Közép-Európa eddigi legnagyobb és legrangosabb motorépítő versenye. A Battle of the Kings keretein belül 7 ország 19 versenyzőjének 3 hónap és egy Harley-Davidson Street 750 állt a rendelkezésére, hogy megmutassa, mit tud kihozni a gépből. A budapesti műhely szakértői a Sapka Művek közreműködésével neveztek be a Custom versenybe.

A magyar alkotás zajos sikert aratott Prágában, az online közönségszavazáson második lett a régióban, maga mögé utasította a varsói márkakereskedés versenyzőjét és csak kevéssel maradt le a versenyt megnyerő, prágai induló mögött.

A különleges motor már a tavaszi Autó, Motor és Tuning Show-n megrendezett épített motor versenyen is győzedelmeskedett, kategóriájában első helyezést ért el. Budapest és Prága meghódítása után a nagyközönség júniusban találkozhat vele Alsóörsön, az Open Road Fest-en.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!