Az EICMA kiállításon még csak az új blokkját prezentálta a Victory Motorcycles, a New York International Motorcycle Show-n már motorkerékpárt is építettek köré Zach Ness segítségével.

Az ihletet a ma reneszánszukat élő amerikai izomautók adták, igyekeztek a korabeli stílust megidézni a tank és a sárvédők formájával, a félig-matt szürke fényezést, az aranyfólia és a csíkozás is régi technikák. A küllős felnik peremén olvasható a tanulmány neve, egyébként utóbbi státuszra leginkább az utal, hogy nincsenek visszapillantók és rendes világítóberendezés, egyébként könnyen megvalósíthatónak tűnik a gép.

Feltéve, hogy az ember vár 2016 közepéig, hiszen akkor várható annak a Victory motorkerékpárnak a megjelenése, amely az itt is használt új blokkot kapja. Erről jelenleg még nem árulnak sokat: a lökettérfogat 1,2 liter, a 60 fokos szöget bezáró vízhűtéses V2-esnél hengerenként négy szelep végzi a gázcserét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!