Muszáj lesz majd odafigyelnie étkezésére az E-Raw elnevezésű elektromos motorkerékpár használójának, a jármű lényegét adó, laminált fából készített ülés nem nagyon engedi meg a túlterhelést, legrosszabb esetben eltörik – ne feledjük, egy hosszú erőkar végén gubbaszt a vezető.

Pontosan 80 réteg falemezt egyesítenek az ülés létrehozásához, a terhelhetőségről illetve az időjárás-állóságról nincsenek információk. Az E-Raw egyébként az üléstől eltekintve hagyományos anyagokat használ, acélból készül az akkumulátort és a motort magába foglaló külső váz, a hátsó lengőkar is egyszerű csövekből készült. Az Expemotion nevű csapat készítette el az egyelőre prototípus-motorkerékpárt, amelynek sorsáról, esetleges kisszériás gyártásáról nincs hír.

Ennek ellenére az alkotók virtuálisan már egész modellpalettát szerkesztettek, ahol a kisebb kapacitású akkumulátorral nagyobb hasmagasságú gépet, vagy épp sportosabb megjelenést is láthatunk. Műszerfal nincs, az első kormány közepén egy okostelefon-tartót helyeztek el, amelynek segítségével aztán informálódhat a vezető a jármű rendszereinek állapotáról, a menetinformációkról, vagy épp navigálhat is. Kérdés, mi van akkor, ha nem süt hét ágra a nap és beázik az okostelefon?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!