Márka - Suzuki

Suzuki SX4 1.9 GS DDiS 4WD

2006. augusztus 23.

Tesztünk főszereplője, a Suzuki SX4 széria csúcsa majdnem kétszer annyiba kerül, mint az alapváltozat. Tud-e ennyivel többet vagy sem? Ez a kérdés akkor is jogos, ha a két modellváltozat küldetése, használati értéke kétségtelenül jelentősen eltér egymástól.

Suzuki Grand Vitara 1.6 VVT 4x4

2006. augusztus 7.

Kompakt méret, háromajtós felépítmény, 1,6-os benzinmotor, állandó összkerékhajtás, önhordó karosszéria – a Grand Vitara rövid változata néhány tekintetben kifejezetten emlékeztet a Lada Nivára. A japánok azonban nem az orosz off-roadert akarták utánozni, így aztán tökéletes összeszerelési minőséggel, gazdag felszereltséggel és mutatós formatervvel fejelték meg a bevált koncepciót – sajnos komolyabb terepezési képességek nélkül...

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4: A megasztár

2006. május 31.

Akkora, mint az Ignis, kedves, mint a Swift, no és 4x4-es, mint egy Vitara: az SX4 a Suzuki kvintesszenciája. Kicsi, szerény és megfizethető, ezáltal kívánatos tárgy a nagyközönség számára. Olyannyira, hogy megjelenése óta a gyár komoly gondokkal küzd az igények kielégítése terén.

Ilyen is van!

2006. március 27.

Japán gyártó saját tervezésű, olasz dízelmotorral hajtott, Magyarországon gyártott kompakt újdonságát próbáltuk francia földön. Az SX4-et Fiat Sediciként már vezettük korábban, hetek óta látható a hazai kereskedésekben, így nagy rácsodálkozás nem történt. Hacsak annyi nem, hogy a dízelről már megint lecsúsztunk.

Használt Suzuki Vitara (1989-2005)

2006. január 20.

Az 1988-ban bemutatott Suzuki Vitara inkább szabadidő-autó, semmint kemény terepjáró. Motorjai, erőátviteli rendszere és futóműve ugyan jól bírja az erdei utakat és a vontatást, de a komolyabb terepakadályokkal már nehezen birkózik meg. Tetszetős külsejének és alacsony árának köszönhetően sokan választották a hazai piacon, sőt Tracker, Escudo ill. Sunrunner néven a világ egyéb tájain is ismerté vált.

Teszt: Suzuki Grand Vitara 2.0 JLX-AL

2006. január 11.

Kívül-belül teljesen megújult a Grand Vitara, s ahogy ilyenkor az lenni szokott, a gyár piaci ambíciói is jócskán növekedtek a friss modellel. A Suzuki szerint a Grand Vitara akár piacvezető is lehet saját kategóriájában – szerintünk azért nem eszik olyan forrón a kását...

Budapesti Autószalon - Suzuki

2005. október 24.

A nagy visszatérő a Suzuki, "aki" a WAY of LIFE jegyében jelentkezik. Leginkább a Grand Vitara sikereinek learatására készülnek a cég kereskedői, de az új Swift teljes választéka kint van a standokon.

Suzuki Swift 1.5 VVT GS aut.

2005. augusztus 25.

A magyar autópiacon létezik néhány buta alapelv, amelyeket megbolygatni szinte illetlenség: ilyen például az, hogy „a kisautó legyen fapados és olcsó”. A Suzukit különösen sújtja ez az átok, mégis megjelent a piacon egy olyan modellel, ami látványosan tagadja a fenti dogmát, mégis kár lenne ezért máglyán megégetni.

Teszt: Suzuki Swift 1.5 VVT GS

2005. április 22.

Az új Swift jött, láttuk és szerintünk győzni fog. A Suzuki régen várt újdonsága minden téren klasszisokkal jobb elődjénél – s ami még fontosabb, jobb vetélytársai nagy részénél is. Tény, hogy az utolsó csavarig modernizált Swift ára is a mai színvonalat tükrözi, de higgyék el, még így is megéri.

Az új Suzuki Swift

2005. március 16.

Végre elérkezett az az idő, amikor teljesen naprakész autótípus hagyja el a szerelősorokat Esztergomban. Az új Swift - legalábbis az eddigi ismereteink alapján – ilyen, mi több, az ára is nagyon kedvező.

Aktuális: 2016/16-os számunkból

Autó-Motor aktuális címlap
  • Extra: Bud Spencer filmjárművei
  • Vezettük: Audi Q2, Kia Niro, Alfa Romeo Giulia, Honda NSX, Yamaha XSR900
  • Teszt: Fiat Tipo 1.4, Ford Focus RS
  • Tanácsadó: Defektjavítás
  • Használt: Kozmetikai teendők eladás előtt

Időjárás

Budapest

gyengén felhős
31 °C
16 °C

Kiemelt témák - Autó-Motor.HU

Kémfotó | Frankfurt 2011 | F1 | Videó | Veterán | Youngtimer | Veterán Autó-Motor | Mikor mi jön?

Autómotor Piactér