Itt a vége, a dolgok jelenlegi állása szerint nem lesz töbé szívómotoros AMG Mercedes. Az utolsó tíz darab ilyen autó, a Mercedes C 63 AMG Coupe Edition 507 Legacy Edition névre hallgató, 10 darabos limitált széria tagja, amelyeket mind a dél-afrikai piacon értékesítenek – az autókat már legyártották, azok már úton vannak új otthonukba.

Ahogy az a névből is kiderül, az Edition 507 limitált szériára épül a a Legacy Edition, amelynél, hogy teljessé tegyék a kiadások sorát, a Black Edition elemeit is felhasználták. Szóval az Edition 507 limitált szérián felül a következő extrákat kapják a vásárlók: Viper Green Mango fényezés, mattfekete felnik, fekete féknyergek, karbon hátsó spoiler, designo fekete nappa bőrkárpit, és természetesen „Legacy Edition  – 1 of 10” jelvény a műszerfalon.

A Mercedes Umhlanga márkakereskedésben vásárolhatják meg az érdeklődők a tíz darabos limitált szériát, amelyekben a 6,2 literes, V8-as szívómotor utolsó példányai dolgoznak, a teljesítmény jelen esetben 373 kW/600 LE. Mivel a helyi piac követelményeinek jobbkormányosak a Mercedes C 63 AMG Coupe Edition 507 Legacy Edition példányai, valószínűleg mind ott marad Dél-Afrikában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!